Louise - Minon

İşte muhteşem bir haber daha!

Minon Ankara's yeni açılan Loise'in Pastane Bölümü'ne danışmanlık vermeye başladı. Sizinle buluşabileceğimiz bir mekan olması sebebi ile Louise'e danışmanlık vermek bizim için zaten yeterince özel, fakat haber bununla sınırlı değil.

Uzun çalışmalar, hoş sunumlar, lezzetli tadımlar sonucunda grissini, ekmek, kurabiye, kek, tart, pasta, ufak kahvaltılar gibi bir çok ürün barındıran harika bir menü hazırladık. Üst kalitede kullanılan malzemeler ve bizim eğitimimizden geçen elemanlar ile hazırladığımız şahane menüyü hayata geçirdik. Sezonluk değişimleri takip edebilmek adına menümüzü yıl içerisinde dört defa revize etmek üzere yola çıktık. 

Sizlerle buluşmayı kolaylaştırmak adına Louise'de attığımız ilk adım için oldukça heycanlıyız, gün içerisinde Louise'e uğrarsanız ve benimle de tanışmak isterseniz, lütfen orada olup olmadığımı sorun. Sizleri heyecanla bekliyor olacağım.

Not: Louise'de yılbaşı heyecanı ve menüsü başlamak üzere! Karamelli Sıcak Çikolatanızı (Rom ya da Cointreau ile de sipariş edebilirsiniz) içmeden bu yılı bitirmeyin.