Kitap Başlangıcı

Biliyorum belki de bu haberi vermek için çok erken ama 2013 yılında kurduğum Minon Atölye iki yıldır bana inanılmaz güzel tecrübeler edindirmekte, ben de bu güzel tecrübelerin bir adreste toplanması gerektiğini düşündüm  ve yapımı ve emeği uzun sürecek bir başlangıç yaparak kitap yazmaya başladım. Kitap yazmaya başladım demek bile benim için inanın yeterince zor. Emek, bilgi ve tecrübe isteyen bir iş olduğunun farkındayım. Ben sadece ufak bir tarif yazdım ve bu işe bir başlangıç yaptım.

Bu uzun yol en az 2 sene sürer diye düşünüyorum. Tabii ki 2 sene sürücek olan sadece yazması. Düzenleme konusunda bir deli olduğumu bilen herkesin tahmin edebileceği gibi düzenlemesi de yaklaşık bir 3 yıl sürer. Ben o düzenleme sırasında binlerce şeyi çıkarır, ekler, tekrar şekillendiririm. Yani önümüzde 5 yıl var diyebiliriz :) 

Minon Atölye de edindiğim iyi kötü her tecrübe, okuduğum ve okumaya bayıldığım her tatlı kitabı, bu süreçte benimle çalışmış ve çalışacak olan herkesin bu kitaba katkısının büyük olacağına inanıyorum.

Bugüne kadar kurduğum hayallerin gerçek olmalarını izlemek çok güzeldi. Umuyorum bu hayalimin de gerçek olduğunu görmek kısmet olur.